Wednesday, October 15, 2008

Újra itt vagyunk

Megint vagyunk.
Nem tudom és nem is fogom összeírni mi minden történt a beköltözésünk óta. Tegnap összeírtam 15 pontba még mennyi minden kell hogy történjen.
A mát még mindig a "lent építkezés", "fent lakás" határozza meg.
Komfortfokzatunk egyre jobb, 3 napja vannak radiátorok, de most nem is kell használni. Van melegvíz, kád, mosdó, villany, csatorna és Mobilnet.
Mi nincs? Ami nagyon hiányzik, az a konyha és a mosogató.
Mi aggaszt? Az hogy kifizettünk egy kalap pénzt az asztalosnak nagyon gyenge minőségű fa ablakokért és ajtókért. És nem tudjuk, mivel tudjuk rávenni, hogy cserélje ki. Mert rossz a felhasznált fa minősége, rossz a kezelése és a beépítése. Nem szóltunk akkor, mikor hozta, mert akkor annak örültünk, hogy egyáltalán van ablakunk. Az ablakok közül 4-et akkor szerelt be, aznap, mikor beköltöztünk, aztán 11-et a földszintre rá két hétre, addig fáztunk. Aztán jöttek az ajtók. És csak a bejárati ajtónál szóltunk, hogy valami nagyon nem stimmel. És aztán a szemközti szomszédnak beszerelték az ablakait és elcsodáltunk, hogy mennyire más. És aztán rájöttünk, hogy amit nekünk mintaként mutatott, az is nagyon más volt. Így most utólag próbálunk valamit lépni.
Megint tanultunk valamit illetve nem tanultunk. Megbíztunk egy régről ismert emberben, nem kértünk máshonnan ajánlatot, nem hasonlítgattunk, csak egy céget néztem meg és annál kedvezőbb áru volt az ő ajánlata.
És úgy érezzük, nagyon visszaélt ezzel a bizalommal.
Sem a lépcső, amit újra kellett szerkesztenie, nem lett jó, sem az ablakok és a fürdőszobaszekrény sem. És nem vállalja fel a hibát. Legalábbis eddig nem tette meg. Holnap kijön a FeMünk és megnézi. Elküldjük a Milésihez a festés minőségét ellenőriztetni, mert valószínű, hogy a 4 rétegű kezelésből valamelyik kimaradt.
Folytatás holnap.

No comments: